Sažetak

U naslovu molimo da definirate vrstu istraživanja: originalno, pregledni rad ili drugo

 

Prvi autor1,2, Drugi autor1, Treći autor1,

 

1 Naziv afilijacije prve institucije, Država, Grad; 2 Naziv afilijacije druge institucije, Država, Grad

 

CILJ I SVRHA

Molimo vas da objasnite potrebu za istraživanjem, definišete poznato o temi i definišete ciljeve i hipoteze istraživanja (ukoliko postoje).

METODE

Molimo vas da precizirate: veličinu uzorka kao i njegove specifičnosti koje uključuju dob i spolnu strukturu. Vrstu istraživačke procedure i eksperimentalni pristup (ukoliko ga je bilo). Statističke metode korištene za analizu rezultata.

REZULTATI

Trajanje istraživanja i dugoročno praćenje (ukoliko je rađeno). Glavne rezultate istraživanja, rezultate po grupama u vidu procjene veličine učinka i njegovu preciznost (npr. 95% intervala pouzdanosti). Za rezultate nominalne skale preporučljivo je da rezultate prikažete u apsolutnim i relativnim pokazateljima.

ZAKLJUČAK

Interpretacija zaključaka u skladu sa rezultatima objašnjavajući pozitivne i negativne ishode uz razmatranje drugih relevantnih istraživačkih dokaza.

 

E-mail autora: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  trećiautor@trećiautor.com